Agjencia e punësimit “Melisa”

Agjencia e punësimit “Melisa”

Agjencia jonë prej 9 vitesh ofron shërbimin e ndërmjetësimit për punë për gratë. Llojet kryesore të punëve për të cilat ndërmjetësojmë janë:

 

·         punëtore shtëpie,

·         pastruese lokali, hoteli;

·         kujdestare fëmijësh;

·         kujdestare të moshuarish,

·         infermiere shtëpie,

·         shitëse etj.

 

Qendra organizon trajnime të rregullta për gratë që do të punojnë si punëtore shtëpie, kujdestare fëmijësh ose të moshuarish, duke krijuar kështu një njohje nga afër të personalitetit të çdo gruaje të cilën punësojmë, si dhe duke rritur aftësitë e tyre profesionale.

Personat e interesuar për të punësuar ose për tu punësuar mund të telefonojnë ose të shkruajnë në:

Celular:                 0672663140, 0694346131

Telefon fiks:        +355 4 2273247

E-mail:                nccs.albania@gmail.com.

 

Agenzia per il lavoro “Melisa”

La nostra agenzia puo trovare per le famiglie in Italia, ad un prezzo economico, badanti  in convivenzza  domestici.

La badante puo lavorare per non piu di 3 mesi consecutivi per raggioni di visto, per questo sicuriamo una seconda badante per scambiarsi con la prima.

Le persone interessate possono chiamare via Viber a:  Cellulare: 0672663140.

O scrivere a:

E-mail: nccs.albania@gmail.com.

 

 

Advertisements