Organizimi i aktiviteteve me rastin e 1 Dhjetorit

Organizimi i aktiviteteve me rastin e 1 Dhjetorit (Dita boterore kunder HIV)

Donator: Terre des Hommes, Fondi Global & PNUD.

Target Grupe: Te rinj dhe publiku ne pergjithesi ne qytetet e perfshira

Partnere/Bashkepunetore: Aksion plus, Vullnetare (si Korpusi i Paqes, Berat)

Aktivitete: Nen moton “Merr drejtimin” te dy organizatat synuan te rrisin ndergjegjesimin rreth fenomenit te HIV/AIDS ne Shqiperi, sidomos ne rrethet e Tiranes, Fierit, Elbasanit, Korçes, Lezhes, Beratit, Vlores, Burrelit dhe Gjirokastres; U organizuan sesione trajnimi me bashkemoshatare (peer educators); u publikuan fletepalosje me informacione dhe statistika rreth HIV/AIDS ne Shqiperi dhe kudo ne bote; u performuan teatro dhe leksione me kete teme; u shperndane kondome, fletepalosje dhe shume materiale te tjera rreth HIV;  u shperndane bluza/T-shirt me mesazhe dhe logo per HIV; u organizuan ndeshje; nje panair ne Akademine e Arteve te Bukura kushtuar kesaj çeshtje; u publikua artikulli “Ndal per nje moment” ne gazeten Shekulli, si dhe artikuj te tjere rreth HIV/AIDS u derguan ne  TOP MEDIA.

Projekt_organizimi i festes se 31 Dhjetorit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.