Energji pozitive dhe përpjekje konstante për emancipim!

 

Kjo është një pemë e thjeshtë Krishtlindjesh, por përçuese e mesazheve të mëdha. E zbukuruar me fjongo, topa e copëza letrash, të gjitha ngjyrë portokalli, kjo pemë përçon mesazhe që i dedikohen luftës kundër dhunës ndaj grave.

Nje bashkpunim i shkelqyer I NCCS- së me Ministrinë e Mireqenies Sociale dhe Rinisë dhe mbështetjen financare nga UN Women, UNDP dhe Qeveria Suedeze.

Projekt_energji pozitive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.