Category Archives: Uncategorized

Trajnim i stafit mjekësor në Qafë-Mal, Fushë-Arrëz mbi dhunën në familje

Në 12 Prill Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare organizoi një trajnim mbi dhunën në familje me stafin mjekësor të qendrës shëndetësore Qaf-Mal, Fushë-Arrëz. Takimi u organizua në kuadër të projektit “Munde dhunën, thyeje heshtjen”, i mbështetur financiarisht nga Qeveria Suedeze … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Trajnim në Estoni mbi pritjen e vullnetarëve të programit EU Aid

          NCCS po vazhdon projektin Humanitarian Volunteering Management (Drejtimi i Vullnetarëve Humanitarët), i financuar nga BE, i realizuar nën drejtimin e ADICE, Francë, në partneritet me disa shoqata të rajonit. Në kuadër të këtij projekti stafi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Libër mbi prindërimin e fëmijëve 0-10 vjeç

Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare sjell sot për prindërit librin “Prindërimi Pozitiv i Fëmijëve 0-10 vjeç”. Kur bëhemi prindër jeta jonë ndryshon rrënjësisht. Energjia, përpjekjet dhe dëshirat tona fokusohen tek fëmija dhe zhvillimi i tij. Prindërimi i mirë ndihmon zhvillimin e … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Dita ndërkombëtare e të drejtave të fëmijëve

        20 Nëntori është dita ndërkombëtare e të drejtave të fëmijëve, e shpallur nga OKB-ja. Në këtë ditë, në vitin 1959, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së aprovoi Deklaratën e të Drejtave të Fëmijëve. Po këtë ditë, në … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Rekomandime për investimet dhe buxhetimin e bashkisë Fushë-Arrëz

Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare në kuadër të projektit “Buxhetim me pjesëmarrje për një qeverisje lokale më të përgjegjshme”, të financuar nga BE dhe mbështetur nga ANTTARC, ka realizuar takime me komunitetet lokale të bashkisë së Fushë-Arrëzit, me kryepleqtë e … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Rekomandime për investimet dhe buxhetimin e bashkisë Pukë

Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare i ka nisur së fundmi bashkisë Pukë një letër me rekomandime mbi investimet dhe buxhetin e kësaj bashkie. Në kuadër të projektit “Buxhetim me pjesëmarrje për një qeverisje lokale më të përgjegjshme”, të financuar nga … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

A janë të sigurtë të huajt në Shqipëri?

      NCCS ka përpiluar një manual sigurie për vullnetarët e huaj që pritet të vijnë pranë saj në kuadër të projektit EU Aid. Projekti « Reinforcement and sustainability in Humanitarian Volunteering Management”, zbatuar nga ADICE dhe shoqata të tjera … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment