Category Archives: Punësimi

Filluan trajnimet për shërbime në familje

Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare filloi trajnimet për kujdestare shtëpie, bebisiter, punëtore shtëpie. Trajnimet organizohen në kuadër të programit Reload dhe të projektit “Fuqizimi ekonomik i qendrueshëm i grave në nevojë”, i mbështetur nga Bashkimi Europian. Pati një interesim shumë … Continue reading

Posted in Punësimi | Leave a comment