Category Archives: Lajme

Fushata #EUEducationEmpowers

BE-ja po realizon aktualisht një fushatë me titull “#EUEducationEmpowers”. Fushata e filluar në 18 Dhjetor 2017, synon qytetarë të BE-së për të shtuar ndërgjegjësimin mbi punën e BE-së në edukimin e fëmijëve të prekur nga krizat humanitare kudo në botë. … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment

BE ofron ndihmë humanitare për viktimat e përmbytjeve në Shqipëri

Nga Rita Strakosha Disa vende europiane ofruan asistencë për viktimat e përmbytjeve në Shqipëri gjatë muajit Dhjetor. 21,000 njerëz kanë pasur nevojë për ndihmë, nga të cilët 8000, në jug të Shqipërisë, janë të prekur më rëndë. Disa vende europiane … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment

Raporti vjetor 2015

Të dashur miq dhe kolegë, Jam krenare t’ju prezantoj Raportin Vjetor 2015, me informacion mbi burimet njerëzore, aktivitetet, sfidat, si dhe planet tona për të ardhmen. Këtë vit përpjekjet e QKShK-së u fokusuan në integrimin e grupeve në nevojë si … Continue reading

Posted in Lajme, Uncategorized | Leave a comment

Trajnim me agronomët dhe fermerët e Fushë-Arrëzit mbi agrobiodiversitetin

Rita Strakosha           Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, në 22 Prill, Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare organizoi në komunën Qafë-Mal një trajnim me agronomët dhe fermerët e zonës së Fushë-Arrëzit mbi rëndësinë e kultivimit të kultivarëve … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment

Gjobitet nga Urdhri i Infermierit një infermiere

Nga Rita Strakosha Në vijim të kërkesës së së Qendrës Kombëtare Për Shërbime Komunitare në Urdhrin e Infermierit për ndjekjen disiplinore të një infermiereje, Komisioni Disiplinor i Urdhrit të Infermierit të rajonit Tiranë, në datë 14 Janar 2016, vendosi marrjen … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment

Grumbullohen fara lokale të zonës së Fushë-Arrëzit

Nga Rita Strakosha Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare, në kuadër të projektit për identifikimin dhe ruajtjen e farave të rralla të zonës së Fushë-Arrëzit, të financuar nga Komuniteti Europian, ka identifikuar 3 ekotipe bimësh buqjësore të kësaj zone, të cilat … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment