Monthly Archives: March 2020

Organizohet takimi informues mbi barazinë gjinore, Tiranë, mars 2020

Takimi i radhës për barazionë gjinore u organizua në një kohë kur vendi është tronditur nga 2 vrasje në familje, njëra në Durrës dhe tjetra në Mirditë. Në takim u informuan pjesëmarrëset mbi masat e ndryshme të mbrojtjes ndaj dhunës … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Organizohet kursi i trajnimit per kujdestare, punëtore shtëpie; muaji shkurt

U zhvillua në datat 24-28 shkurt 2020, kursi I trajnimit për bebisiter, kujdestare për të moshuar, punëtore shtëpie. 9 gra morën pjesë rregullisht në këtë trajnim. Gruaja më e re, 30 vjeç, kurse më e moshuara 58 vjeç. Kursi zgjati … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment