Monthly Archives: September 2019

Këshillim mbi ushqyerjen e shëndetshme nga dietologja Alexia de Theux

Dietologja Alexia de Theux, nga Belgjika, me eksperiencë pune si dietologe, ofroi së fundmi një trajnim për gratë punëkërkuese mbi ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve dhe të moshuarve. Gratë u informuan mbi kërkesat e veçanta që kanë të moshuarit mbi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment