Monthly Archives: August 2019

NCCS mbështet me shërbime fizioterapie familjet në nevojë

Në kuadër të projektit “Vullnetarët humanitarë në aksion”, realizuar nga Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare, i financuar nga programi “Vullnetarët humanitarë të BE-së”, vullnetarja Arancha Ferrer de la Cruz, po ofron terapi fizioterapie me persona me probleme shëndetësore pranë Qendrës … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Realizohet kursi i trajnimit 22-26 korrik

            Ky trajnim u organizua me mbështetjen e shoqatës YMCA. 10 gra të zonës u trajnuan në këtë kurs. Gratë vijnë nga shtresa të varfra dhe janë me shumë fëmijë. Ditën e parë të trajnimit … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment