Realizohet kursi i trajnimit 8-12 korrik

10 gra të komunitetit të Shkozës u trajnuan në këtë kurs.

Gratë u njohën me projektin, shërbimet e ndërmjetësimit për punësim, me donatorin e projektit. Secila nga gratë prezantoi vete dhe çfarë kërkesash ka për trajnimin si dhe për punësimin pas trajnimit.  Gratë u trajnuan mbi kujesin për të moshuarit, kujdesin për shtëpinë dhe për fëmijët.

U informuan mbi rëndësinë e sjelljes dhe veshjes korrekte gjatë  intervistës së punës, gjatë punës dhe mbi nevojat e tregu të punës.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.