Monthly Archives: July 2019

Realizohet kursi i trajnimit 8-12 korrik

10 gra të komunitetit të Shkozës u trajnuan në këtë kurs. Gratë u njohën me projektin, shërbimet e ndërmjetësimit për punësim, me donatorin e projektit. Secila nga gratë prezantoi vete dhe çfarë kërkesash ka për trajnimin si dhe për punësimin … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Organizohet në Gjirokastër tryeza e rrumbullakët mbi ndihmën ekonomike

Më datë 16 korrik 2019 Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare organizoi në Gjirokastër tryezën e rrumbullakët me temë “Monitorimi i zbatimit të reformës së ndihmës ekonomike për familjet në nevojë”. Ishin të ftuar në tryezë drejtoresha e shërbimit social në … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Organizohet në Tiranë tryeza e rrumbullakët mbi reformën e ndihmës ekonomike

                Më datë 11 korrik 2019 Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare organizoi në Tiranë tryezën e rrumbullakët me temë “Monitorimi i zbatimit të reformës së ndihmës ekonomike për familjet në nevojë”. Ishin të … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Organizohet në Durrës tryezë e rrumbullakët mbi monitorimin e reformës së ndihmës ekonomike

Më datë 8 korrik 2019 Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare organizoi në Durrës tryezën e rrumbullakët me temë “Monitorimi i zbatimit të reformës së ndihmës ekonomike për familjet në nevojë”. Ishin të ftuar në tryezë administratorë shoqërorë, përfaqësues nga bashkia, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Organizohet tryeza e rrumbullakët mbi monitorimin e sistemit të ndihmës ekonomike

Më datë 3 korrik 2019 Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare organizoi në Elbasan tryezën e rrumbullakët me temë “Monitorimi i zbatimit të reformës së ndihmës ekonomike për familjet në nevojë”. Ishin të ftuar në tryezë përfaqësues nga drejtoria rajonale e … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment