Nutricioniste dhe fizioterapiste me eksperiencë ofrojnë për familjet në nevojë terapi falas

Njoftojmë miqtë e Qendrës Kombëtare për Shërbime Komunitare (QKShK) se 2 terapiste me eksperiencë nga Spanja dhe Belgjika do të fillojnë së shpejti punën pranë QKShK-së si terapiste në kuadër të projektit HVA, mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian dhe programi i tij “EU Aid Volunteers”.

Nutricionistja Alexia de Theux nga Belgjika, me 7 vjet eksperiencë pune si dietologe, e përgatitur veçanërisht për alergjitë ushqimore, do të ofrojë këshillim falas mbi dietat për familjet në nevojë.

Fizioterapistja, Arancha Ferrer de la Cruz, nga Spanja, ka 2 vite eksperiencë pune si fizioterapiste, dhe do të ofrojë fizioterapi falas për personat me probleme shëndetësore.

Projekti do të zgjasë 1 vit.

Personat e interesuar të na kontaktojnë në nr. telefoni: 0694346131 ose në e-mailin: nccs.albania@gmail.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.