Realizohet kursi për bebisiter, punëtore shtëpie, kujdestare për të moshuar 6-10 maj

6 gra ishin prezent në këtë trajnim. Ditën e parë të trajnimit gratë prezantuan veten, arsimin dhe eksperiencën e tyre të punës. U prezantua tema e kujdesit për shtëpinë, si psh. kur bëhet pastrimi gjeneral, si bëhen pastrimet e përditshme etj. Pas prezantimit të trajneres gratë prezantuan eksperiencat e tyre si punëtore shtëpie. Ditën e dytë u trajtua tema e kujdesit për të moshuarit. U transmetua videoja me informacion se si të kujdesemi për një të moshuar të paralizuar, u shtjellua tema e vështirësisë së punës me moshën e tretë. U fol për ushqyerjen e të moshuarve. Pjesëmarrëset mbështetën pohimin se puna me të moshuarit kërkon durim dhe shumë dashuri. Ditët e tjera u trajtua kujdesi për fëmijën dhe tregu i punës.

Ditët në vijim u trajtua tema e kujdesit për fëmijën si dhe e tregut të punës.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.