Realizohet kursi i trajnimit 8 -12 prill

7 gra u trajnuan gjatë këtij kursi. Gratë u regjistruan në kurs pas njoftimit tonë për trajnimet të postuar në median sociale.

Trajnimi u shoqërua me video instruktuese, prezantime në power point, me diskutime në grup etj.

Gjatë kursit u përçuan njohuri të thelluara në kujdesin për shtëpinë dhe anëtarët e familjes. U diskutua çfarë pritshmërish ka për një punëtore shtëpie, si të qenurit e shkathët, të ndjekurit e këshillave të familjes, mosprekja pa leje e vlerave monetare në shtëpi etj.

Në përfundim të trajnimit grate u pajisën me certifikata trajnimi. Kursi mbështetet nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit ReLOad.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.