Monthly Archives: December 2018

Organizohet kursi i trajnimit për shërbime në familje, në datat 17-21 dhjetor

6 gra u trajnuan gjatë këtij kursi. Pjesëmarrëset në takim vinin nga zona të ndryshme, si qendra e Tiranës, Bathores, Bregut të Lumit etj. dhe ishin të moshave nga 29 vjec pjesëmarrësja më e re, në 59 vjeç pjesëmarrësja më … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kursi i trajnimeve 3 dhjetor-7 dhjetor

        NCCS po vazhdon trajnimet për bebisiter, kujdestare për të moshuar dhe për punëtore shtëpie në datat 3 dhjetor deri më 7 dhjetor. Në ditën e parë të trajnimit pjesëmarrëset u prezantuan me njëra-tjetrën, me trajneret dhe … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment