Monthly Archives: May 2018

Takime ndërgjegjësuese në Fushë-Arrëz kundër dhunës në familje

NCCS po vazhdon me zhvillimin e aktiviteteve të projektit “Munde dhunën, thyeje heshtjen”,  në kuadër të Programit “Fuqizimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” (SCPA), i financuar nga Qeveria Suedeze. Projekti synon përmirësimin e ndërveprimit mes Policisë së Shtetit dhe … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment