Monthly Archives: June 2017

Trajnim mbi sigurinë e vullnetarëve humanitarë në Shqipëri

          Foto nga trajnimi  Në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe Qëndrueshmëria në Menaxhimin e Vullnetarizmit Humanitar”, bashkë-financuar nga BE, me organizatë lider ADICE, në 17-18 Maj 2017, stafi i NCCS-së u trajnua mbi hostimin e vullnetarëve … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment