Konkursi i kazanëve të mbetjeve

Rita Strakosha

Në një tur nëpër Shqipëri fotografuam kazanët e mbeturinave të qyteteve të ndryshme, për të parë dhe krahasuar gjendjen në grumbullimin e mbetjeve. Duket se konkursin e kazanëve më të shëmtuar e fiton Durrësi. Qyteti turistik, ndër më të vizituarit nga turistët, fasada e Shqipërisë.

 

VLORA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GJIROKASTËR

Gjirokastër

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEPELENË

 

 

 

 

 

 

Tepelenë

 

 

 

 

 

Tepelenë

 

 

 

 

 

 

 

MEMALIAJ

Memaliaj

FIER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUSHNJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PESHKOPI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BURREL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUSHË-ARRËZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SHKODËR

 

 

 

 

 

 

DURRËS

 

 

 

 

 


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.