Monthly Archives: April 2017

Konkursi i kazanëve të mbetjeve

Rita Strakosha Në një tur nëpër Shqipëri fotografuam kazanët e mbeturinave të qyteteve të ndryshme, për të parë dhe krahasuar gjendjen në grumbullimin e mbetjeve. Duket se konkursin e kazanëve më të shëmtuar e fiton Durrësi. Qyteti turistik, ndër më … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment