Monthly Archives: February 2017

Unë zgjedh të jetoj pa dhunë

Nga Rita Strakosha Qendra Kombëtare Për Sherbime Komunitare (QKShK) zhvilloi  sot me të rinjtë e gjimnazit “Gjergj Kastrioti”, takimi ndërgjegjësues “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”. Qëllimi i këtij aktiviteti është të promovojë barazinë gjinore për gratë me aftësi ndryshe. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Durrësi i thotë turistëve “Paç fat!”

Rita Strakosha, Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare Në një vizitë turistike në qytetin e Durrësit, dy përshtypjet e para janë palmat ekzotike dhe kazanët e mbeturinave. Pasi dalim nga rrugët kryesore me palma, na dalin përpara kazanët, të cilët janë … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment