Monthly Archives: December 2016

Monografia “Agrobiodiversiteti në Fushë-Arrëz”

              Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare ka botuar së fundmi monografinë “Agrobiodiversiteti në Fushë-Arrëz“, me autorë As. Prof. Belul Gixhari dhe Dr. Mehmet Ramadani. Në këtë link mund ta gjeni në pdf. Në kohën … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Copëza jete: 16 histori të jetëve të grave me aftësi ndryshe

Liliana Dango, Drejtore Ekzekutive Broshura “Copëza Jete: 16 histori të jetëve të grave me aftësi ndryshe”, Nëntor 2016. Për familjen dhe rrethin shoqëror të një gruaje me aftësi ndryshe, përballja me aftësinë e kufizuar është një sfidë e përditshme. Për anëtarët … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment