Monthly Archives: June 2016

Raporti vjetor 2015

Të dashur miq dhe kolegë, Jam krenare t’ju prezantoj Raportin Vjetor 2015, me informacion mbi burimet njerëzore, aktivitetet, sfidat, si dhe planet tona për të ardhmen. Këtë vit përpjekjet e QKShK-së u fokusuan në integrimin e grupeve në nevojë si … Continue reading

Posted in Lajme, Uncategorized | Leave a comment