Studimi mbi korrupsionin në shëndetësi-në anglisht

Në vijim të studimit mbi korrupsionin në shëndetësi, të realizuar nga stafi i Qendrës Kombëtare Për Shërbime Komunitare, Av. Rita Strakosha, Phd. Gazmend Koduzi, gjatë Nëndor 2015-Mars 2016, dhe të financuar nga Ambasada Amerikane, në këtë link mund të gjeni studimin në anglisht.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.