Monthly Archives: May 2016

Sfidat e agrobiodiversitetit

Nga Rita Strakosha         Eksperti i perimeve në Qendrën e Transferimit të Teknologjive Bujqësore (QTTB), Lushnje, Z. Ylli Subashi, si dhe agronomja lokale, Violeta Deda, trajnuan në 30 maj fermerët e ish-komunës Rrapë, Fushë-Arrës, mbi vlerat ekologjike dhe ekonomike të … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Studimi mbi korrupsionin në shëndetësi-në anglisht

Në vijim të studimit mbi korrupsionin në shëndetësi, të realizuar nga stafi i Qendrës Kombëtare Për Shërbime Komunitare, Av. Rita Strakosha, Phd. Gazmend Koduzi, gjatë Nëndor 2015-Mars 2016, dhe të financuar nga Ambasada Amerikane, në këtë link mund të gjeni studimin … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment