Monthly Archives: April 2016

Trajnim me agronomët dhe fermerët e Fushë-Arrëzit mbi agrobiodiversitetin

Rita Strakosha           Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, në 22 Prill, Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare organizoi në komunën Qafë-Mal një trajnim me agronomët dhe fermerët e zonës së Fushë-Arrëzit mbi rëndësinë e kultivimit të kultivarëve … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment

Studim mbi korrupsionin në shëndetësi

Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare (QKShK) po zbaton një projekt “Mbrojtja e të drejtave të pacientëve duke identifikuar trendin e korrupsionit dhe inkurajuar kulturën anit-korrupsion në kujdesin shëndetësor”, të financuar nga Ambasada Amerikane në kuadër të të cilit ka realizuar një … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Prezantohet draft-studimi mbi korrupsionin në shëndetësi

                Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare (QKShK) organizoi të premten një tavolinë të rrumbullakët me përfaqësues të institucioneve qendrore, të kujdesit shëndetësor, të Urdhrit të Mjekëve, Urdhrit të Infermierëve, Urdhrit të Farmacistëve, të … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment