Monthly Archives: March 2016

Trajnim për ruajtjen e biodiversitetit në kulturat bujqësore

Nga Rita Strakosha, Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare, Në një trajnim me fermerë të Fushë-Arrëzit të organizuar nga Qendra Kombëtare Për Shërbime Komunitare, Dega Fushë-Arrëz, në 18 mars, eksperti kombëtar i farave Prof.As.Dr. Belul Gixhari dhe agronomja Violeta Deda njohën … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Takim me pushtetin lokal Fushë-Arrëz

Në një takim të stafit të NCCS-së, Dega Fushë-Arrëz, me nën-kryetarin e Bashkisë Fushë-Arrëz, Z. Gjokë Nikolli, dhe punonjës të tjerë të kësaj bashkie, u prezantuan aktivitetet e projektit të NCCS-së “Rritje e kapacitetit të komunitetit të Fushë Arrëz-it për … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment