Monthly Archives: December 2015

Grumbullohen fara lokale të zonës së Fushë-Arrëzit

Nga Rita Strakosha Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare, në kuadër të projektit për identifikimin dhe ruajtjen e farave të rralla të zonës së Fushë-Arrëzit, të financuar nga Komuniteti Europian, ka identifikuar 3 ekotipe bimësh buqjësore të kësaj zone, të cilat … Continue reading

Posted in Lajme | Leave a comment