Monthly Archives: July 2015

Suksesi i Rrejshëm i Grave Shqiptare

MONIKA SHOSHORI STAFA (botuar në Gazetën Shqip) Pak kohë më parë m’u desh të përmbyllja një studim të detajuar mbi numrin e komuniteteve në zonën juglindore të vendit. Organizata e huaj ishte përqendruar pikërisht aty dhe kryesisht kjo zonë ka … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lançohet projekti për fuqizimin ekonomik të grave të margjinalizuara

        Në një takim ku morën pjesë dhe zëvendës-ministrja e Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Znj. Bardhylka Kospiri, si dhe Znj. Vasilika Hysi, deputete dhe drejtuese e nën-komisionit parlamentar për të drejtat e njeriut, u lançua … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment