Monthly Archives: June 2015

Policia gjirokastrite bashkëpunon me rininë kundër krimit kibernetik

Në një takim me të rinjtë e gjimnazit “Asim Zeneli” dhe të shkollës “Urani Rumbo”, të organizuar në qershor, policia gjirokastrite kërkoi që të rinjtë të jenë më bashkëpunues për të luftuar krimin kibernetik. Mashtrimi kompjuterik, fallsifikimi kompjuterik, bullizmi janë … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment